logo

Keresgélj a tanfolyamok közt!VAGY

Tekintsd meg településed összes képzését!


Kiemelt képző intézmények

Óvodai dajka, Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Szövegszerkesztés mindenkinek, Táblázatkezelés mindenkinek, Gépírás számítógépen, Ingyenes képzés: Első lépések a digitális világba IKER 1. képzés, Webalkalmazás fejlesztés, Bootstrap tréning

Bővebb információ
Az Ön tanfolyamának helye. Hirdessen itt!
Jelenítse meg képzéseit országosan, vagy célzottan csak adott városokban. Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Médiaajánlat »
Az Ön tanfolyamának helye. Hirdessen itt!
Jelenítse meg képzéseit országosan, vagy célzottan csak adott városokban. Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Médiaajánlat »

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó

Hódmezővásárhely


OKJ
31 541 12
Székhely
6800 Hódmezővásárhely, Árpád utca 8.

Elérhetőségek megtekintése*

* Az elérhetőségi adatok automatizált keresésen alapszanak, pontatlanságok előfordulhatnak, az adatokat nem a képző cégek töltötték fel. Hibás adatot az error@tanfolyamkereso.com címen jelezhetsz.

A képző további tanfolyamaiFigyelem! Jelen képzések nem az oktatócégek hirdetései, hanem a felnőttképzési nyilvántartás kereshető formája. Utolsó frissítés: 2016. december 2. Ne feledd, a tanfolyamokat szervező oktatócégek nem csak székhelyükön indítanak képzéseket, illetve nem indítják folyamatosan az engedélyezett tanfolyamaikat, valamint bizonyos tanfolyamok engedélyei le is járhatnak idő közben!

Érdeklődj az elérhetőségeiken!

Tanfolyamok a választott településen:


É

Élelmiszer-, vegyi áru eladó Gyógynövény eladó Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés Építő- és anyagmozgató gép kezelője ( Emelőgépkezelő (kivéve targonca) szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője ( Építési-anyagelőkészítő gép kezelője szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője ( Targoncavezető szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője ( Útépítő- és karbantartógép kezelő szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Alapozás, Közmű- és Fenntartási- gép kezelő szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő (kivéve targonca) szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Energiaátalakító- berendezés kezelője szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Energiaátalakító-berendezés kezelője szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Építésianyag-előkészítő gép kezelője szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-,rakodó és szállítógép kezelő szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-rakodó-és szállítógép kezelő szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncavezető szakmairány) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Útépítő-és karbantartógép kezelője szakmairány)